Spring til indhold

Varme hjemmesko tak

Det er helt tosset med vejret. Normalt, så har vi det ikke så koldt i februar. Og slet ikke så meget sne. Men i år lader det til, at alt er helt forkert. Verden er gået i lockdown, klimaet viser sig fra sin vrede side, og vi sidder herhjemme med te og hjemmebagt kage.
Det er lidt absurd at tænke på. Men sådan er det bare.

Shepherd luner

Jeg er glad for, at jeg bor i et land, hvor der er styr på de sneglatte veje. Jeg er glad for, at jeg har adgang til internettet, så jeg kan købe de lækre, varme hjemmesko hos https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html som jeg glemte at købe i efteråret. Og her er hårdt brug for dem nu. Udenfor raser vinden. Det regner – eller sner. Her er minusgrader, og ja, det er surt derude.

Her indenfor har vi det lunt. Jeg har tændt op i pejsen. Mine børn ligger på gulvet med et tæppe over sig og læser tegneserier. Det er helt utroligt. De læser ikke på IPads eller tablet, men sådan i fysiske gamle albums, som jeg har haft stående i mange år.
Selv sidder jeg i sofaen sammen med min mand. Vi læser også. På vores IPads. Faktisk, så læser jeg ikke. Jeg er ved at windowshoppe.

Slippers til mænd

Jeg leder efter et par nye hjemmesko til mænd. Min husbond trænger hårdt til et nyt par. Og da jeg alligevel er inde på et site med sko til mænd og kvinder, tænker jeg, at jeg også godt kan bestille et par nye støvler til mig selv. Dem, jeg har set, er gode og vil være en redning, hvis det fortsætter med sne og slud. Og det kan jeg se på vejrudsigten, at det vil det gøre i de kommende uger. Så: frem med kreditkort og få bestilt støvler og hjemmesko i en fart. Jo gør, jo bedre.