Spring til indhold

Til ham fra hende

Smykker til ham og hende

Du står foran guldsmedeforretningen. Du vil gerne købe et smykke til din kæreste. Men du er faktisk i tvivl om, hvad det skal være. Et armbånd? En ring? Et par øreringe? Egentlig havde du tænkt på at købe en ring. Men du vil ikke misforstås. Det skal jo ikke opfattes, som om at du vil forloves. Ikke lige nu. Gaven, hun skal have, skal bare være en kærlighedserklæring til ham. Hvad skal du vælge?

Det kan være svært

Det kan godt være svært at købe smykker til mænd. Især når forholdet til hende er forholdsvist nyt, og I endnu ikke har talt, om I skal videre med jeres forhold. Men her skal du ikke være bange. Du skal selvfølgelig købe et smykke til den, du har kær. Om det er en ring, et armbånd eller et par øreringe, er sådan set ligegyldigt. Så længe du bare selv er klar over, hvorfor du vil give ham det. Skete, der måske, noget imellem jer for få dage siden, som du nu er ked af, og derfor vil sige undskyld for? Vil du bare fortælle ham, at du synes, at han er skøn? Måske vil du i virkeligheden gerne videre sammen med ham fremover.

Gælder også til hende

Sådanne overvejelser bør du gøre dig, inden du køber et smykke til din kæreste. Der er nemlig meget symbolik i smykker. Også blandt smykker til kvinder er det dårligste valg, du kan gøre at købe en ring – medmindre du selvfølgelig vil fri til hende. Og det er ligegyldigt, om ringen ligner en vielsesring eller ej.

Du kunne derfor vælge at købe et par øreringe til hende. Måske med en lille sten i. Eller en større sten. Alt efter, hvad dit budget tillader. Et par øreringe er altid velkomne. Kvinder elsker at gå med dem. Og vi skifter meget ofte øreringe. Fx så spiller vores humør og generelle stil en stor rolle for hvilket par øreringe vi tager på hver morgen.