Spring til indhold

Rejsepriser til Berlin

I nat drømte jeg igen, at jeg var på rejse. Den var en meget farverig drøm. Med blomster og store, smukke rum. Farverne strålede, og jeg var rigtigt glad. Samtalerne, jeg havde med mennesker, jeg mødte i min drøm, var dog på tysk. Og det overrasker mig meget.
Jeg plejer at drømme på dansk eller engelsk. Det er de to sprog, jeg bruger mest til hverdag. Så jeg kan godt forstå, at min underbevidsthed aktiverer samtaler i mine drømme på de to sprog. Men på tysk? Jeg har faktisk ikke talt ret meget tysk, siden jeg fik min studentereksamen.

Tysk veninde

Ok, jeg har en veninde, som er tysker, men vi træner hendes engelske, så når vi mødes, så er det altid engelsk, vi taler sammen. Pudsigt. Et af billederne, som jeg har fra min drøm, og som jeg ikke kan slippe, er, at jeg lukker mig ind i sådan et kæmpestort rum. Måske en eller anden patricerlejlighed et eller sted. Måske i Hamburg eller Berlin. Det ved jeg faktisk ikke. Jeg ved bare, at jeg ikke kan slippe billedet, som jeg har på den indre nethinde.

Flybilletter til Berlin

Måske betyder drømmen, at jeg skal tage mig sammen og få bestilt de flybilletter til Berlin, som jeg har lovet mig selv sidste forår? Jeg er ikke drømmetyder. Jeg er slet ikke til det der metafysiske. Jeg er praktisk anlagt. Så tanken om, at jeg skal holde løftet til mig selv om at komme ud at rejse snart, betyder jo, at jeg må i gang med at lede efter billige flybilletter her: https://www.rejsepriser.dk/.

Og hvis jeg ikke kan finde billetter til Berlin, der er billige nok til, at jeg kan betale dem. Så må det blive nogle flybilletter til et andet sted. Jeg skal i hvert fald ud at rejse – meget snart. Det, kan jeg bare mærke, er nødvendigt.