Spring til indhold

Paris eller afbudsrejse?

Fly til Paris

Så kom I tilbage efter en god vinterferie. I havde valgt at finde billige flybilletter til Paris. Bare jer to – alene sammen i Paris. Det var skønt at gå lange ture. Det var dejligt at opleve en smuk by, hvor de lige er en lille måneds tid længere fremme med foråret set i forhold til herhjemme. De nye indtryk og de lange gåture, har fyldt jer med inspiration og energi til at kunne komme igennem den sidste del af vinteren her. Utroligt, at man kan føle sig så fornyet efter få dages ferie i Paris.

Hjemme igen

Nu er I så tilbage, og tanken er jo nærliggende: Hvor skal I tage hen i næste måned? I har jo en aftale om, at én gang om måneden, så vil I bruge nogle dage i en fremmed by, som I aldrig har besøgt før. I finder en af de mange billige rejser, man kan få på nettet, booker den og tager afsted. I har nemlig mulighed for at gøre det. I skal ikke møde på arbejde, medmindre I vil. I skal bare sørge for, at arbejdet bliver gjort – til tiden. Alt sker online. Så I har ingen fysiske grænser for, hvor I skal opholde jer.

Ekstremt billige afbudsrejser

Det giver mening for jer. Det er rart at kunne købe en af de meget billige afbudsrejser, der altid dukker op i sidste øjeblik. I kommer et nyt sted hen for få penge. I får nogle gode oplevelser samtidigt med, at I kan arbejde og tjene penge til huslejen derhjemme. Det eneste krav, I har til en af de rejser I køber, er, at I skal have adgang til internettet. For det er I afhængige af. Heldigvis er der i dag internet de fleste steder. Og er der ikke internet en enkelt dag, så er det ok. Det kan I leve med.