Spring til indhold

Must-haves: Disse hårstylingprodukter virker

Det er ikke nogen hemmelighed at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse at shoppe produkter til hårstyling og -pleje. Dette skyldes både at det kan være svært at sortere i, hvilket hårprodukter, der er “need to have” og hvilke, der er “nice to have”. En anden årsag er, at der findes et utal af dyre hårproduktbrands, som udgiver sig for at være bedre end de billigere brands, uden egentlig at være det. Heldigvis findes der en del virkelig gode brands, der udvikler produkter til håret, og som du kan anskaffe dig uden at skulle tømme sparegrisen. Et af de brands er Milkshake, som i løbet af de seneste år har vundet stigende popularitet takket være deres produkters gode kvalitet og fair pris.

I det følgende vil vi fremhæve 4 forskellige hårprodukter af høj kvalitet. Netop disse hårprodukter er efter vores mening er “need to have” og de kan alle fås til en super overkommelig pris, hvor enhver kan være med.

Special shampoo og conditioner: Plejer og beskytter netop din hårtype

Tro det eller ej – det er ikke ligegyldigt om du vælger en shampoo og conditioner til krøllet, glat, lyst eller tørt hår! Du gør faktisk dig selv en kæmpe bjørnetjeneste ved ikke at vælge et sæt shampoo og balsam som er målrettet din hårtype. At vælge specialprodukter til netop din hårtype giver dit hår de optimale forudsætning for at forblive sundt og afbalanceret – og så koster det dig ikke engang ekstra! Alle hårplejebrands med respekt for sig selv tilbyder shampoo- og conditionerserier skræddersyet til forskellige slags hårtyper. Milkshake udvikler f.eks. både shampoo og conditioner til krøllet, fint, farvebehandlet, tørt, træt, fedtet og lyst hår.

Silvershampoo: Neuralisérer gule undertoner

Er du beriget med lyse lokker fra naturens side eller har du tilegnet dig det ved farvning eller afblegning, så er den silvershampoo et produkt, som du bør stifte bekendtskab med. Silvershampoo er en shampoo med blå-lilla farvepigmenter, der neutraliserer gule og orange undertoner i håret. Så drømmer du om et få en lækker, kølig og sprød tone i dit lyse hår, så bør du uden tvivl ty til en silvershampoo. Som et alternativ til sølvshampooen kan du også få både silverconditioner og leave-in produkter med blå-lilla pigmenter – du bestemmer.

Leave-in fra Milkshake: Hårpleje uden tidsbegrænsning

Det går tit hurtigt, når man står i brusebadet og det er dit færreste der har tid til at stå med balsammen i håret i flere minutter, for slet ikke at tale om at finde tid til en hårkur. Derfor har vi et lille hack til dig: Leave-in produkter. Leave-in er et produkt, som du kan lade sidde i dit hår uden at skulle den ud. Her får den lov til at pleje dine lokker i mange timer, hvilket resulterer i et markant sundere og blødere hår. Et klassisk leave-in produkt er en leave-in conditioner, men i dag kan du også få plejende leave-in produkter i skum- og mælkeform, f.eks. har Milkshake med stor succes udviklet deres Conditioning Whipped Cream, som er en leave-in skum, der plejer dit hår dybdegående, men den også er med til at style det.

Heat protector: Bekymringsfri varmebehandling

Sidst, men ikke mindst, er en heat protector et uundværligt “need to have” hårprodukt. Vores sidste tip i dag virker måske næsten for oplagt, men du ville blive overrasket over at vide hvor mange mennesker, der faktisk ikke anvender heat protection forud for varmebehandling af deres hår. En heat protector går ind og lægger et beskyttende lag omkring hårstråene, således at de ikke lider overlast, når de eksponeres for varmeredskaber såsom hårtørrer, glatte- og krøllejern. Anvender du ikke en heat protector vil dit hår med tiden tørre ud og dette fører til at hårstråene spalter og knækker. Så gør dig selv en tjeneste og anvend altid varmebeskyttelse inden du styler dit hår!

Har du fået lyst til at opdatere dine hårprodukter?

Så har vi et sidste tip til dig! Inde på Luxplus kan du nemlig finde masser af forskellige produkter fra Milkshake til virkelig billige priser. Med andre ord, kan du snildt anskaffe dig alle dine must-have hårprodukter uden at det behøver at koste en formue. Så hop ind og se om dig nogle lækre styling- eller plejeprodukter til attraktive priser.