Spring til indhold

Levering af blomster

Jeg ville ønske, at alle mine venner ville fortælle mig om deres planer for julen. Selv ved jeg allerede, hvad jeg skal: Over til mine forældre, der bor i Vestjylland. Og vi skal være sammen i en hel uge. Jeg når lige tilbage hertil til nytår. Og skal naturligvis til stor fest inde hos min veninde. Men jeg har dårlig samvittighed overfor mine venner. Jeg har ikke sagt til dem, at jeg ikke er i byen i julen, og nogle af dem, regner faktisk med, at de skal fejre jul sammen med mig – hjemme hos mig.

Ikke hos mig

Det skal de så ikke. Og jeg skal på en eller anden fin måde fortælle dem, at jeg har andre planer i julen. Jeg ved bare ikke helt hvordan. Hvordan fortæller man sine bedste venner, at man ikke er hjemme i julen, når de tror fuldt og fast, at det er man? Jeg har det dårligt med det. Men jeg har ændret mine planer i sidste øjeblik. Det har man vel lov til, ikke? Jeg mener, der kan jo komme så mange ting ind i ens liv, at man bliver tvunget til det, ikke?

Blomster i København

Nu er jeg så ved at finde på måder, hvorpå jeg kan sige til dem, at jeg elsker dem, men ikke kan være sammen med dem. Skal jeg finde en blomsterforhandler med blomsterudbringning på Amager og sende dem smukke buketter? Det er faktisk ikke en dårlig idé. Hvis der var nogen, som sørgede for at finde en forhandler med blomsterlevering i København og sendte mig en buket som et lille plaster på et sår eller en skuffelse, så ville jeg da tilgive den person.

Og glæde mig over de friske blomster, deres duft og fine farver. Så længe de holder i deres vase. Og jeg ville sørge for at passe dem ved at skære deres stilke, så de kan få fugt, hver dag.