Spring til indhold

Ledige stillinger

Job i dansk callcenter i Spanien

Udlængsel. Det er noget alle kan få. De færreste af os lytter dog til den. Nogle af os hører dog efter – og rejser ud. Vi arbejder måske hårdt i nogle år, efter at studenterhuen blev sat på hovedet. Dels for at lære, hvad det vil sige at have et fast arbejde. Dels for at tjene nogle penge, så drømmen om en rejse rundt på kloden kan blive en realitet. Fint. Fornuftigt at komme ud og se verden. Jeg er med på det team. Men hvor meget for man egentlig set, når man er turist på hele Jorden – i blot 12 måneder. Det er jo som regel den tidsramme, vi sætter os for sådan en rejse. Hvor meget af hvert af de 7 kontinenter kan man nå at se på 12 måneder. Ja, vi kan skære Antarktis fra, så har vi sådan ca. 2 måneder til hvert kontinent. Er det tilstrækkeligt?

Europa

Kan du opleve hele Europa på 2 måneder? Kan du opleve både Nord- og Sydamerika på 4 måneder? Jeg tror det ikke. Kun overfladisk. Du kommer ikke derind, hvor du gerne vil. Ind til kernen i hvert kontinent. Det er selvfølgelig din ret at vælge, hvordan du vil opleve et kontinent. Men hvis du gerne vil lære kulturerne, mentaliteterne og hverdagslivet, der at kende, så skal du nok planlægge en meget længere rejse.

Du kan også vælge at planlægge jordomrejsen på en anden måde. Du kan vælge, at du kun vil besøge en lille del af et kontinent ad gangen. Fx starte med den sydvestlige del af Europa. Bo der i 2 eller 3 måneder. Finde et job og en billig bolig dernede. Sådan bare for at glide ind i den kultur. Det kan være, at du lærer sproget der. Det går som regel hurtigt med at lære sproget, når man hører det hver dag. Sådan lige få styr på, hvornår den der suppe, der kommer ud af munden på spanierne, som så bliver til separate ord.

Ledige stillinger i Spanien

Jeg tror, at hvis jeg var i dit sted, så ville jeg vælge den måde at rejse på: Starte med at finde ledige stillinger i Spanien, flytte derned i 3 måneder, bruge tiden på at arbejde dernede, lære hverdagen at kende og bare være sammen med spanierne.
På den måde vil du kunne lære meget om fx Spanien. Du vil have fritid, som du kan bruge til at rejse rundt i landet og se seværdigheder. Du vil få spanske venner. Og du vil få et utroligt stort kendskab til landet, som du ellers ikke ville få, hvis du skulle dække hele Europa på 2 eller 3 måneder på en enkelt rejse.

Samtidigt vil du også få nye mål for rejsen året efter. Det kan måske være, at du vil opholde dig i 3 måneder på den anden side af Atlanterhavet – jamen, så find et sted, hvor du kan få et job med de kundskaber, du har – og nyd, at du også kan lære den fremmede kultur at kende. Og ja, drømmen stopper ikke: Måske bliver det Asien på et senere tidspunkt.