Spring til indhold

Lån penge til alt

Kreditkort lån

Drømmer du om sofaen, rejsen eller brylluppet, som du ikke lige har råd til? Der er ikke noget værre end at mangle penge, og løsningen er: Lån penge! Det er ikke svært at søge på nettet om at låne penge, og har du din økonomi i orden, bliver lånet som regel udbetalt kort tid efter. Nemt, hurtigt og diskret. Tilbagebetalingen foregår helt automatisk.

Lån penge på nettet. Det er nemt at sende en ansøgning af sted online til et finansieringsselskab, og ansøgningerne bliver som regel behandlet meget hurtigt. Ofte har du dine penge direkte ind på kontoen dagen efter, låneansøgningen er modtaget.

Hvis finansieringsselskabet vurderer, at der ikke er nogen risiko forbundet med at låne penge til dig. Så der er ingen grund til at vente – lån penge med det samme.

Lån penge til et hvilket som helst formål

Mange finansieringsselskaber er ligeglade med, hvad du skal bruge pengene til, så lån penge til det formål, du vil. Ingen spørger efter regninger eller beviser, og du får ofte en høj grad af anonymitet, da du ofte kun skal opgive et minimum af oplysninger. Det betyder, at du ikke skal komme med forklaringer og regninger, men blot modtage pengene og så bruge dem!

Hvorfor skal det være så svært at låne penge? Det skal det heller ikke! Du kan få et sms lån hurtigt og let til uforudsete udgifter, småregninger eller til drømmetasken! Alt du skal gøre er at finde en låneudbyder, sende en sms med anmodning om et sms lån til låneudbyderen, og inden for få dage har du pengene på din konto. Låneudbyderen beder om ekstraoplysninger via sms, inden de godkender dit sms lån.

Lån på farten

Det er meget nemt at ansøge om et sms lån, og når du søger om lån fra din telefon, kan du jo søge lige gyldigt, hvor du befinder dig, uanset om det er i toget eller på festival. Men det er klart, at selv om lånebeløbet er begrænset, skal du stadig se dig for, så du ikke ender med at betale alt for høj rente på dit sms lån.

Det kan godt betale sig at tjekke de forskellige udbyderes rente for udlån af sms lån, inden du beslutter dig for hvem, der skal låne dig penge. Men det gode er, at låneudbyderen kun beder om få oplysninger, før du bliver godkendt til et sms lån.

De bekymrer sig ikke, om du står registreret i RKI, eller hvordan din økonomi ellers ser ud, og de spørger ikke, hvad du skal bruge pengene fra dit sms lån til. Det er altså rigtig nemt at komme til rare og hurtige penge ved hjælp af et sms lån. Du kan altså også låne penge til indfrielse af gammel gæld.

Visa kort

Et VISA kort er kreditkortet med ekstra mange fordele og et rigtig godt supplement til fx dit Visa/Dankort, for ligegyldigt hvor i verden, du befinder dig, vil du næsten altid finde et sted, hvor de accepterer ét af kortene. Fordelen ved at have flere kort er også, at hvis du fx mister dit VISA kort, har du altid ét af de andre, som du kan benytte.

Impulskøb med kredit

Det gode ved VISA kort er, at du opnår kredit, når du køber med kortet. Når du finder en ting, du må eje, kan du købe det med det samme uden at vente på næste løn. På den måde fungerer dit Mastercard som en slags kortsigtet lån.

Et Mastercard er også et rigtig godt kreditkort med kredit til rejsende medarbejdere eller medarbejdere, som står for indkøb af en slags. De kan trygt og sikkert handle på vegne af virksomheden uden selv at skulle have penge op af lommen. Samtidig opnår virksomheden gerne 10-40 dages kredit fra Mastercard, fra købet foretages.

Med et VISA kort er du uafhængig af kontanter og lokale valutaer, men samtidig kan du bruge kortet til at hæve kontanter i en pengeautomat i ind- og udland. Du får som regel en høj kredit på mellem 50-250.000 kr. dit gratis Mastercard kreditkort, så der er nok at bruge af, når behovet opstår.

OK Benzinkort

Der er mange fordele ved at have et OK Benzinkort. Udover at det altid er nemt at tanke billig benzin eller diesel hos OK på de 680 steder i Danmark, hvor du kan bruge dit OK Benzinkort, kan du også støtte lokalsporten. Når du opretter dit OK Benzinkort, får du tilknyttet en sponsoraftale til den sportsklub eller forening, du ønsker at støtte.

Hver gang du derefter tanker benzin eller diesel på dit OK Benzinkort, sponsorerer OK klubben med 6 øre for hver liter benzin, du tanker. Det er nemt at tanke med et OK Benzinkort, og jo mere du fylder på tanken, jo flere penge får klubben, uden at det bliver dyrere for dig. Når du har tanket de første 500 liter på kortet det første år, giver OK klubben et bonusbeløb.

OK – mere end blot billig benzin

  • Med et OK Benzinkort støtter du en sportsklub eller forening efter eget valg
  • Tanker du hos OK, får du altid billig benzin og diesel
  • Du har 680 steder at tanke
  • Overblik over dit forbrug på Min OK
  • Du får en emailkvittering pr. mail
  • Personlig pinkode

Alt dette får du med et OK Benzinkort, som også gør det muligt for dig at samle hele dit kørselsforbrug på samme regning, så det ernemt og overskueligt at lave kørselsregnskab.

OK arbejder på at holde driftsomkostningerne nede og holde fokus på altid at tilbyde dig billig benzin på dit OK Benzinkort. Bestil dit OK Benzinkort her.

Lån penge online til alle formål hos Forbrugslån-online.dk!