Spring til indhold

Kroatien med familien

kroatien

I har virkeligt haft det skønt. Ferien gik til Kroatien. I er lige kommet hjem. I har fået sol og er ikke så blege i ansigterne, som I var for 3 uger siden. Du kan dog godt mærke, at du er lidt træt efter at have kørt det sidste lange stræk op fra det sted, hvor I overnattede i Tyskland, til Odense i nat. Det er nu også rart at være hjemme igen. Men sådan lige nu, hvor du bare ligger og scroller i alle de billeder, du har taget af børn og hustru under ferien, kommer smilet frem på læberne. Det var en vidunderlig bilferie til Kroatien med Dansk Bilferie.

Ingen problemer

Faktisk fryder du dig over, at I slap for alle de der bekymringer, som mange, der skulle og skal på ferie med fly, har: Kommer vi afsted? Da I besluttede at tage på bilferie, var der allerede meget tale om, at piloterne ville strejke og om, at folk med flybilletter på hånden bare blev booket om til andre afgange end den, de egentlig havde bestilt. Og nu, hvor strejken er her, og nogle flypassagerer bogstaveligt talt er strandet på deres feriedestination, så er du virkelig glad for, at det blev en bilferie i år. Og pyt med trætheden. En ekstra lur i eftermiddag, og du vil være i topform igen. Camping i Kroatien – se her – giver bare fantastiske oplevelser.

Skønne oplevelser hele vejen

Du kigger på billederne. Børnene, der bader ved en skøn strand. Din hustru, der shopper ved det lokale marked med grøntsager og frugt. Lækre ferskener. Du tænker lidt over det her med bilferier og den frihed, det gav jer at kunne køre en tur, når det passede jer. Uden først at skulle til at leje en bil og skrive under på kontrakter og stille garantier, som du først får tilbage om en uge. Og det er jo lige præcist det, en bilferie giver: Frihed. Man er ikke begrænset til at blive, der hvor ens logi er. Ok, selvom man ikke har sin egen bil med, så kan man da bruge de offentlige transportmidler eller leje en bil.

Føles sikkert og godt

Men det her med at kunne køre i sin egen bil er altså sikrere. Det handler det nemlig også om. Du kører jo i et fremmed land, og det kan være lidt svært at finde rundt. Skiltning er jo ikke af den samme kvalitet overalt. Så når du kender bilen og ved, hvordan du skal reagere i forskellige situationer, så føler du dig sikrere. Sådan er det bare. Og I fik da også nogle gode oplevelser i Kroatien. Selvom I boede i mobilhomes på forskellige campingpladser langs den kroatiske kyst, så havde I jo også muligheden for at se og opleve dele af Kroatien, som de fleste andre turister ikke havde. Bl.a. den der gamle borg inde i landet. Det var jo et eventyr.

Du strækker ryggen der på sofaen. Du er tilfreds. Det var en super bilferie, og du er ikke i tvivl: Til næste år skal det også være en bilferie. Måske ikke til Kroatien. Men helt sikkert til et sted nede sydpå.