Spring til indhold

Jakker og stort tøj?

Black Friday er lige om hjørnet, så jeg er ved at afdække alle de nyhedsbreve, jeg får ind i min indbakke. Jeg har skrevet mig op til utallige e-shops maillister for at få de gode tilbud først. Egentlig sker der det, at jeg oftest sletter dem, fordi jeg ikke har brug for deres tilbud. Jeg kan jo ikke købe en vaskemaskine hver måned. Jeg køber heller ikke nyt tøj hver uge. Men sommetider, så læser jeg et nyhedsbrev. Især hvis jeg ved, at jeg får brug for et eller andet ude i fremtiden.

Jakker til vinter

Nu, fx, så ved jeg jo, at vi skal på vinterferie til februar. Vi skal til Frankrig og stå på ski. Det glæder vi os til. Vi har ikke stået på ski i de sidste 3 år, så vi mente, det er på tide at få en masse ilt og kold luft i hovedet. Der er faktisk kun 3 måneder, til vi skal afsted. Og da jeg ved, at der kommer gode tilbud i ugerne op til Black Friday, så kigger jeg lige på nogle af nyhedsbrevene. Vi får jo brug for skijakker. Hvorfor ikke benytte chancen jeg har for at gøre et godt kup?
Og ganske rigtigt, jeg har fået et par nyhedsbreve fra, flere forskellige e-shops, som har rigtigt fine tilbud på jakker til mænd. Ét af dem kommer fra en shop, der har specialiseret sig i tøj til store mænd. Det er lige det, vi har brug for. Min kæreste er nemlig ret stor.

Er selv en stor pige

Nå ja – jeg shopper også selv tøj til store piger. Han er både høj, men også for tyk. Rent ud sagt. Han er glad for god mad og er egentlig ikke så god til at få rørt sig mere. Dengang jeg mødte ham, var han slank, men de sidste 7 år har han udvidet sig, hvis jeg skal sige det kærligt. Han har et ønske om at tabe sig, men starter først efter Nytår, siger han. Jeg tænker, at jeg måske kan motivere ham ved at give ham en skijakke i en størrelse, som er et nummer mindre end det, han bruger nu. Som julegave. Hvis han føler sig godt tilpas i den, når vi skal på vinterferie, så ved vi begge to, at han er på rette vej mod at nå sit mål om at tabe sig 30 kg. Og efter skiferien vil han muligvis føle sig endnu bedre tilpas i den. Da må han da have fået brændt en del af fedtet væk. Han plejede at være rigtig god til at stå på ski, så jeg tænker, at vinterferien er sådan en milesten i hans slankekur.

Nyhedsbrevet, jeg åbnede, har netop en overskrift, der siger: ”Black Friday kommer. Se tilbud på billige jakker til mænd her.” Jeg klikker på linket og kan se, at de faktisk har nogle fine skijakker. Måske kan jeg finde en i størrelse 3XL til ham. Hvis den er pæn, og af god kvalitet, så køber jeg den til ham. Én af julegaverne vil være sikret. Og han bliver forhåbentligt motiveret til at starte slankekuren efter nytåret.