Spring til indhold

Gang i møder igen

Der er ved at komme godt gang i forretningslivet igen. Det er da også på tide. Vi har jo haft en meget lang periode, hvor alt har været aflyst. Ingen møder udstillinger eller forsamlinger. Men lige så stille, så kan jeg se, at vi får flere og flere henvendelse fra forskellige brancheforeninger, som gerne vil have, at vi hjælper dem med at arrangere møder og udstillinger for professionelle i deres branche. Det er faktisk rart. Det er dejligt at se virksomheder vende tilbage efter mange måneders pause, hvor vi ikke har vidst, om de kunne vende tilbage. Vi har da også mistet nogle kunder. Nogle har simpelthen opgivet at få indhentet den tabte tid, og de tabte events. Måske kommer de tilbage til næste år, når tingene er blevet meget bedre.

Udstilling

Lige nu skal vi til at arrangere en udstilling for møbelsnedkerne. De har bedt os om at hjælpe dem. De vil gerne lave en udstilling, der fokuserer på møbler, der er dansk producerede af dansk træ og med et moderne design. Spændende. Men det kræver, at vi finder nogle store lokaler. Udstillingen skal naturligvis henvende sig til møbelforretninger. Og dem er der virkeligt mange af i Danmark. Er der noget, vi går op i, så er det jo indretningen af vores hjem. Så, vi har brug for at finde nogle rimeligt store lokaler, som ligger centralt. Det skal jo helst være sådan, at det er nemt at komme hen til udstillingen. Især hvis man kommer rejsende langtfra.

Mødelokaler i København C

Så jeg leder på Google: ”Mødelokaler København – store arealer”. Det er lidt svært at finde nogle lokaler, som ligger centralt. Så jeg er ved at udvikle en idé om, at vi nok bliver nødt til at tilbyde de besøgende gratis transport fra et centralt sted i København ud til udstillingslokalerne. Vi kan nemlig godt finde gode lokaler i gamle fabriksbygninger. De ligger bare ikke centralt. Men måske kunne man lave et arrangement med et firma, der udlejer busser. Vi kunne måske gøre noget med minibusser, der kører hver time fra et bestemt sted. Det er en opgave, jeg lige vil kigge nærmere på. Det vil i sidste ende muligvis også give os lidt mere råderum i det budget, vi har fået.

Det er jo ikke gratis

Store udstillingslokaler i centrum af København er dyre. Men hvis vi kommer lidt uden for byen, så er det nogle helt andre priser, vi taler om. Jeg tror, at møbelsnedkeren vil sige ja til idéen. De ved godt, at det er svært at finde velegnede lokaler. Og det er det vigtigste. Lokalerne skal kunne huse både møbeludstilling og mulighed for at lave aftaler. Det handler jo om, at snedkerne skal have nogle ordrer i hus, så de kan fortsætte den stolte tradition, vi har her i landet for godt design og godt håndværk. Vi har allerede fået at vide, at der kommer også en del besøgende fra udlandet. Så, ja. Vi skal lægge os i selen for at lave det bedst mulige arrangement for vores kunde. Og det ved vi, at vi godt kan lave for dem.