Spring til indhold

Flyttefirma på jysk

Her er et frygteligt roderi. Vi skal nemlig flytte, og jeg er ved at pakke. Jeg har fået fat i nogle solide papkasser fra et flyttefirma i Jylland, som har lovet, at de kommer og henter dem på mandag. Så jeg er i gang med at sortere, kassere og pakke. I bedste Marie Kondo-stil. Nu er det ikke sådan, at jeg er religiøs eller overtroisk, men det er faktisk en rensende proces at lægge alle tingene i en stor bunke på gulvet og, så gå den igennem. Stykke for stykke. Det sværeste er at sætte sig på knæ og sige farvel til fx tøj, som jeg ved, jeg aldrig vil gå i. Det ligger bare der i bunken og venter på at blive brugt af nogen, der har brug for det – eller i det mindste får glæde af det i en lille stund.

Er kommet langt

Jeg har allerede pakket alle mine køkkengrejer ned. Det var en fejl i planlægningen. Det er jo først på mandag, at de kommer og henter tingene – og jeg skal da kunne lave en omelet eller noget andet nemt, inden da. Vi kan jo ikke leve af take-away i 4 dage.
Efterhånden som jeg arbejder mig igennem bunkerne med tøj, legetøj, køkkengrej, bøger mv., så finder jeg ud af, at vi muligvis bliver nødt til at sende nogle af tingene til opbevaring i Hobro. Der er fx en masse bøger, som jeg ikke vil skille mig af med, men som jeg tror, at børnene vil kunne få glæde af, når de bliver lidt ældre. Der er også noget legetøj, som jeg faktisk selv har arvet fra min bedstefar. Det er næsten samlerobjekter. Og dem vil jeg ikke skille mig af med. Måske finder jeg på en måde, hvor jeg kan opbevare dem hjemme hos os selv i vores nye hjem. Men for nu må de også sendes til opbevaring.

På mandag

Vi skal flytte på mandag. Vi har købt et hus, og vi glæder os til at flytte ud af lejligheden. Det er et lille hus. Slet ikke så mange kvadratmeter som vores lejlighed. Men der er en vidunderlig have. Og det var sådan set en af grundene til, at vi købte netop det hus. Haven bliver stedet, hvor vi boltrer os hele året. Der er nemlig gamle træer, som børnene kan klatre i. Der er grøntsagshave og prydhave. Og så er der en vidunderlig, stor og sydvendt terrasse, hvor vi kan nyde både morgenkaffe, frokost og en drink om eftermiddagen.
Det bliver vidunderligt. Og min mand glæder sig også til at starte på sit nye job. Så ja, vi skal have pakket i en fart.

Super søde og dygtige

Personalet fra flyttefirmaet i Hobro var rigtigt søde – de kom fra https://hmsdanmark.dk/. De sagde godt nok, at de har juletravlt, men de kunne lige presse vores flytning ind på mandag. De er alligevel i København, så de kan komme og hente vores ting lidt efter middag. Det betyder, at de vil stille tingene ind i huset mandag aften, og vi kan så begynde at sætte alt op tirsdag morgen. Lige i tide, til at vi kan holde jul i det nye hus. Hvor er kassen med julepynt?