Spring til indhold

Det er billigt!

Sydspanien - Costa del Sol

Du og din kæreste har virkeligt travlt. I skal nå et fly om 4 timer. I skal rejse til Spanien – på sådan en ’lige-pludselig-ferie’. Det var i går. I sad hjemme i køkkenet med en kop god kaffe og surfede rundt på jeres IPads. Din kæreste læste sine aviser. Du sad og så på afbudsrejser. Lige pludselig så du en meget billig rejse her, som gik til Sydspanien. Du spærrede godt nok øjnene op, da du så rejsens pris. Rejseselskabet skrev da også, at det var et ekstraordinært tilbud. Du gik ud på jeres balkon for at ringe op til rejseselskabet: Var der plads til to personer endnu? Det var der. Så du bookede rejsen og betalte med dit betalingskort. Derefter gik du tilbage til køkkenet og fortalte din kæreste, at I morgen tidligt rejser I til Spanien i en uge. På ferie. Du viste din kæreste billeder fra området, som I skal besøge.

Hvad med rejseudstyr?

Han blev godt nok overrasket. Det ligger så fjernt fra hans sind at gøre den slags impulsive ting. Men nu har du gjort det for ham. Købt og betalt for en meget billig rejse til jer begge to. Han kiggede lidt mistroisk på dig. Spurgte, om du lavede gas med ham. Du viste ham den bekræftelse fra rejseselskabet, som du lige havde fået ind i din indbakke. Siden da har I knoklet med at finde shorts og t-shirts frem. Sandaler og alt muligt andet rejseudstyr – se her, som er nødvendigt under en flyrejse til Sydspanien: Nakkepuder, solbriller mv. I har vasket tøj og kufferterne er blevet fundet frem.

Lige nu stryger du skorter og venter panisk på, at den pæne sommerkjole når at tørre, inden I skal nå toget ud til lufthavnen. Et eller andet sted går du og ønsker, at du vil få en SMS, der fortæller, at der vil være en lille flyforsinkelse. På den anden side, så kan du heller ikke vente til, at I sidder i toget og kan ånde lettet op. Der er jo næsten to timers togrejse, inden I når lufthavnen. Men en togforsinkelse vil være katastrofal.

Forsinkede fly kan ødelægge planerne

Du beder til, at der hverken vil være forsinkede toge eller flyforsinkelser. Du håber, I når frem til lufthavnen i tide, så du kan nå at købe en eksklusiv solcreme. Det bliver nødvendigt – du har prøvet at blive skoldet af solen. Solens stråler er farlige. Tankerne hvirvler i hovedet på dig, imens du pakker det sidste tøj ned i din kuffert. Din kæreste er allerede færdig med at pakke sin. Han taler en masse om, at han egentlig ikke bryder sig om charterrejser. Du er lidt ligeglad. Lytter kun med et halvt øre til ham.

Charterrejser er meget bekvemme

Du har ikke noget imod charterrejser. De er bekvemme. Og når du finder så godt et tilbud i form af en afbudsrejse, så skal der ikke så meget til, før end du slår til. Du svarer på må og få på din kærestes observationer omkring charterrejser. Du forstår simpelthen ikke hans aversion – og prøver at forklare ham hvorfor. Du kan dog høre, at han glæder sig til, at du bliver færdig, så I kan komme afsted. Til sidst giver du ham denne artikel, han kan læse og blive inspireret af. Det hjalp!