Spring til indhold

Billigt til Dubai?

Musik, instrumenter og lyd

Vi har en plan om, at vi skal ud at rejse i løbet af vinteren. Det skal være til Dubai. Dér er der vist varmt i vinterens forløb. Vi så den her dokumentarfilm om De Forenede Arabiske Emirater og vil gerne ned og opleve det land. Vi så, bl.a. at der mulighed for at komme ud i ørkenen – på safari! Man kan også opleve guldmarkedet. Der, hvor de sælger guldsmykker til rige mennesker. Og så kunne det bare være spændende at opleve atmosfæren dernede. Det siges, at det er en meget kosmopolitisk by.

Findes afbudsrejser dertil?

Vi er derfor ved at lede efter afbudsrejser til Dubai. Det er lidt forvirrende. Der er rigtigt mange gode tilbud, men det er svært at få datoerne og tiderne til at passe. Vi vil gerne afsted i 4 – 5 dage, men det ser ud, som om at folk enten rejser i kun 3 eller helt op til 6 dage. Vi ville gerne have 3 overnatninger, så vi har tid nok til at se og opleve stedet. 2 tror vi, vil være for kort tid. Flyveturen er ret lang. Måske skal vi udskyde det lidt, og finde et tidspunkt, hvor vi begge to kan være væk i en hel uge? Og så få et længere ophold dernede. Man kan vel altid bruge en dag eller to ved en pool.

Kan vi få fri mon?

Vores undersøgelse har dog også sat os i et dilemma: Vi kan se, at vi kan komme afsted nu, dvs. om 5 dage i lige præcist det tidsrum, vi gerne vil. Det er dog lidt hurtigt at skulle tage af med kun 5 dages varsel. Kan vi få fri, så gør vi det. Så aftalen er, at hvis vi begge to kan få fri på mandag og tirsdag i den efterfølgende uge, og rejsen stadig er på tilbud i morgen, så bestiller vi den og tager afsted på lørdag.