Spring til indhold

Bedste massage i København

Ok, nu er det altså på tide, at jeg finder ud af, hvordan jeg kommer af med den spænding, jeg har i skuldrene. Det har ligesom forværret sig over en lang periode. Sommeren var god. Jeg var på ferie. Lå på stranden og fik sol på skuldrene. Det hjalp faktisk at få varmet dem godt igennem. Måske er det kulden, som gør, at jeg skyder dem op under ørerne – og holder dem der? Jeg skal ikke kunne sige det. Jeg ved bare, at nu, hvor her er fugtigt og koldt, så er mine muskler oppe i skulderregionen spændt til det yderste. Det er ubehageligt. Jeg kan jo sidde og tro, at jeg er afslappet, og så opdager jeg bare, at det er jeg slet ikke.

Spændinger i skuldrene

Jeg sidder og spænder. Og det går ikke op for mig. Det er da for dårligt. Og det er da heller ikke sundt for min krop. Men jeg føler mig jo ikke rigtigt syg. Og jeg har faktisk ikke lyst til at gå til lægen. Han vil sikkert bare give mig noget beroligende. Det er ikke det, jeg har brug for. Jeg er jo ikke stresset. Jeg er bare spændt i en del af min krop.

Massage ville være ideelt, tror jeg. Men holder det i længden? Hvis jeg nu finder ud af, at det ikke virker, hvad gør jeg så? Er det noget med, at jeg skal gå til yoga, så jeg lærer at trække vejret på den rigtige måde? Mulighederne er ret mange.
Når jeg nu tænker mig om, så har jeg det altså sådan, at det tiltrækker mig meget det der med massage. Tanken om at få æltet musklerne igennem, så de bliver helt bløde, er god. Jeg kan vel godt kombinere det med lidt selvforkælelse. Sådan noget med spaophold og uforpligtende samvær.

Professionel massage hos fysioterapeut

Jeg vil prøve det. Derfor leder jeg efter en klinik, der tilbyder professionel massage i Valby, København. Og hvis det ender med massage i Valby, så er det også ok med mig. Jeg bor jo lige på grænsen mellem København og Valby. Så hvis jeg skal til den ene eller anden side, er det helt fint for mig. Så længe jeg bare kan få massage – eventuelt kombinere det med noget spa og hudpleje. Det kan da være ret lækkert, ikke? Jeg har ikke fundet en klinik her i byen endnu, der tilbyder alt det, jeg gerne vil have i en pakke endnu. Men det kan godt være, at jeg ikke har ledt tilstrækkeligt. Det må da findes.Læste denne artikel: https://paperlinxscandinavia.dk/koebenhavns-bedste-massage.html

Ren luksus

Er jeg virkeligt nødt til at tage på et eller andet luksusophold ude i naturen for at få, hvad jeg beder om? Jeg kan mærke, at jeg er ved at blive stædig. Jeg skal finde et sted her i byen, som tilbyder mindst 2 af de 3 små ting, jeg mener, jeg har brug for: Massage i København, hudpleje og eventuelt spa med sauna eller specielle bade. Lad mig lige få lov til at lede lidt længere. Jeg skal nok finde et godt sted. Det vigtigste er, at jeg finder et sted.