Spring til indhold

Strik på livet løs

Min mand og jeg havde oprindeligt aftalt, at det nye tv, vi købte i midten af november, skulle være vores julegave til hinanden, så der ikke skulle ligge noget under træet juleaften. Men da vi nærmede os julen, blev vi nu alligevel enige om, at vi godt måtte give hinanden en lille gave, og vi aftalte en maksimumpris på 100 kr.

Jeg var lidt spændt på, hvad min mand mon kunne finde på at give mig, for han har aldrig været god til at finde på gaver – og da slet ikke i den prisklasse. Men denne gang var det alligevel lykkedes ham at finde på noget, jeg faktisk blev rigtig glad for. Han gav mig nemlig en pakke med nogle nye strikkepinde, og for at nå op i nærheden af de 100 kroner, havde han også lagt et par fed garn med i pakken. Jeg køber ellers altid mit garn online hos Englegarn.

Det var en velvalgt gave, for jeg nyder meget at sidde og strikke om aftenen. Det er selvfølgelig mest i den mørke årstid, jeg gør det, og jeg har i tidens løb frembragt ikke så få sweatere til vores børnebørn, halstørklæder og tykke sokker til både min mand og mig selv.

Min mand havde endda researchet lidt, før han købte min julegave. Han vidste godt, at jeg har et foretrukket mærke, når det gælder valg af strikkepinde, så han havde kigget efter i det skab, hvor jeg har mit grej til strikning, så det var heldigvis strikkepinde fra Knit Pro, han havde valgt til mig.