Spring til indhold

Sko fra Nike sko

Nike sko

Oskar trænger altså til et par nye sko, sagde min kone til mig forleden dag. Det er ikke sådan, at dem, han render mest rundt i til daglig, er slidt op, sagde hun, men lige i øjeblikket vokser han i et helt utroligt tempo, så nu er skoene begyndt at klemme ham.

Oskar er vores søn på 12, og min kone og jeg har den aftale, at hun står for indkøb af tøj og sko til vores datter Merete, mens jeg skal tage Oskar med i byen, når han skal have noget nyt.

Så i går var vi ude at købe sko til ham, og han var ikke i tvivl om, at det skulle være sportssko, for det er næsten udelukkende den slags, de unge knægte bruger nu om dagen. Vi gik derfor i en sportsforretning, og Oskar fandt lynhurtigt et par Nike sko, som lige var hans smag. Skoene lå i en stor plastikspand midt i butikken, og jeg kunne på et skilt se, at der var tale om restpartier, som var sat kraftigt ned. Det passede selvfølgelig min økonomiske sans godt, men på den anden side kunne det jo lige så godt komme Oskar til gavn som min pengepung.

Derfor spurgte jeg ham, om der var andet, han kunne ønske sig, og han svarede, at han gerne ville have en Hummel T-shirt magen til den, hans kammerat Kasper havde. Det var da et beskedent ønske, tænkte jeg, indtil jeg så prisen. Men han fik den nu alligevel.