Rss
Submit a New Listing

Moral

Scenarie 1:

Jeg driver en pølsevogn. Her har jeg bestemt, at man ikke kan betale for pølserne med penge. I stedet skal man lytte til en sang fra mig på 30 sekunders varighed for at få en hotdog. JEg synger ikke ret pænt, men folk vil jo gerne have hotdogs gratis, så de holder det ud.

Hvis nogen forsøger at få deres hotdogs uden at betale mig ved at lytte til min sang, er det dyb amoralsk. Det er alle enige i.

Scenarie 2:

Jeg driver en avis på nettet. Det er gratis at læse avisen, for jeg viser annoncer på hver side. Det er populært, for alle elsker gratis. Men hvis nogen fjerner annoncerne og alligevel læser med, er det pludselig helt OK. Og jeg er et dumt svin, fordi jeg vil have noget for mine nyheder.

Lyder det bekendt? Nemlig ja  dte handler om de nasserøve, der installerer adblockere og alligevel sidder og læser nyheder gratis på diverse avisers hjemmesider. Forargeligt udover alle grænser!

Mon de frelste og rethaveriske er parate til at forsvare deres holdning overfor menigmand, der har moral nok til at udholde reklamerne for at få en gratis avis? Næppe!

Jeg har bare SÅ svært ved at håndtere hyklere – sorry 🙂