Spring til indhold

Lindholm Biler

Lad os bare være ærlige og sige, at når det gælder om bilsælgere, bilforretninger og den slags, er der jo ofte tale om blandede følelser og måske endda knapt så varme følelser fra kunderne. Men der er undtagelser rundt og omkring, og en af dem er firmaet Lindholm Biler A/S med den kendte bilmand, racerkører m.m. Henrik Bollerslev i spidsen. At det ikke bare er tom snak understreges af, at Lindholm Biler er en af d efå bilforhandlere i Danmark, der har opnået denne helt formidable ranking på Trustpilot:

Lindholm Biler

Det er en imponerende høj vurdering af Lindholm Biler, og fortjenesten skal i høj grad tilskrives Henrik Bollerslev, der siden 1999 har arbejdet hårdt på at skabe et bilhus, der var anderledes. Og det må siges at være lykkedes med Lindholm Biler: Fra 5 ansatte til 40 ansatte og fra 20 mill til 300 mill kroner i omsætning. Den slags sker ikke af sig selv..

Lindholm Biler

Der er adskillige steder på nettet, du kan læse meget mere om Lindholm Biler:

Viborgs største bilhus

Ikke nok med at Lindholm Biler har haft den helt eminente vækst og høje kundetilfredshed – firmaet er også det største bilhus i Viborg. Faktisk er det en ekstra bedrift at kunne skabe en så markant bilforretning, som Lindholm Biler er, når man betænker, at Silkeborg er blot under en halv times kørsel væk. Konkurrencen fra de vildt mange bilhuse i Silkeborg er jo yderst nærværende. Det har krævet en ualmindeligt solid kombination af godt købmandsskab og hårdt arbejde at nå der til!

I et relativt homogent marked, som salg af biler må sige sat være, er det netop de “gamle dyder” som kundeservice og ordholdenhed, der gør en forskel, og det må Lindholm Biler i Viborg siges at være en god eksponent for.