Spring til indhold

Kassekredit lån

hvad er en kassekredit

Alternativ til kviklån uden 48 timers betænkningstid: Et kassekredit lån med løbende kredit, hvor du kun betaler renter af det trukne beløb! Nedenfor gennemgår vi, hvad en kassekredit, også kaldet et kreditlån er for en størrelse.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er et lån, hvor du får en løbende kredit at trække på. For eksempel 10.000 kr. Du kan så trække på det, som du vil op til de 10.000 kr. Du betaler kun renter af det beløb, du har brugt. Er et kreditlån en kassekredit? Ja, det er nøjagtig det samme.

Online kaldes det bare for et kreditlån – og i banken kalder man det en kassekredit. Hvilke fordele er der med en kassekredit? Der er flere: Du kan få penge aldeles omgående, du har en kredit, du kan have i årevis, og du betaler kun renter af det beløb, du har trukket på dit kredit lån. Er det det samme som et kreditkort? Nej, en kassekredit er ikke det samme som et kreditkort.

Kreditlån til alle

Et kreditlån er ikke det samme som et realkreditlån. Sidstnævnte gives mod sikkerhed i fast ejendom – men et kreditlån kan alle mennesker få uden at stille sikkerhed. Det er reelt en kassekredit, der er tale om, men mange er forvirrede over, hvad det egentlig betyder.

Modsat et kviklån, SMS lån eller andet kontant lån er et kreditlån i virkeligheden en løbende kredit, du kan trække på efter behov. Det betyder, at det ofte er langt den nemmeste, bedste og billigste løsning til dig, der ofte har brug for penge sidst på måneden for eksempel.

Når du har ansøgt om et kreditlån og fået det godkendt, kan du løbende trække de penge ud, du har brug for – op til det maksimum, du har fået bevilget.

Hvordan betales en kassekredit tilbage?

Du bestemmer selv hvor hurtigt og med hvor meget ad gangen, du vil betale din kassekredit tilbage.

Når du godkendes til en kassekredit, får du tildelt din egen personlige bruger, som du kan logge ind med på långivers hjemmeside. Derfra kan du selv styre dine tilbagebetalinger, såvel som du kan vælge at betale hele lånet af.

Hvor længe kan jeg have et kreditlån?

I princippet kan du beholde det lige så længe, du vil. Det kræver blot, at du betaler tilbage på det så tit, du kan. Lad os sige, at du har fået et kreditlån på 15.000 kroner for eksempel:

  • Du kan trække op til de 15.000 kroner ud på én gang, hvis du vil
  • Eller du kan trække for eksempel 6.000 kroner, hvis du skal bruge det beløb
  • Har du trukket de 6.000 kroner, har du stadig 9.000 kroner tilbage, du kan trække på
  • Betaler du for eksempel 4.000 kroner tilbage, har du nu 11.000 kroner, du kan trække af

Som du kan se, er det en meget fleksibel måde at have en “ekstra pose penge” at gøre godt med, når du har behov for det.

En kæmpe fordel med en kassekredit: Du skal ikke ansøge forfra, hver gang du skal bruge penge. Du skal faktisk intet andet gøre end at trække de penge, du har brug for. Du har jo allerede én gang fået bevilget din kredit.

Kilde: Kassekredit.nu