Rss
Submit a New Listing

Jeg hader Jante

Jeg er som regel en skikkelig fætter, men det vender altså, når jeg møder mennesker, der dyrker den forbandede Jantelov. Jeg har lige igen stødt på et særligt slemt eksemplar af racen, som harhar ondt i rumpetten over, at andre f.eks. ønsker at nyde et par år i USA. Det var igen på Amino – denne gang på en blog. Hvad er det, der sker for den slags individer? De er så ens og så forudsigelige, at det er til at brække sig over.

Sidste sommer mødte jeg et eksemplar, der fuldstændigt ligner den spasser, jeg omtaler ovenfor. Jeg var ude at køre en tur på motorcykel, og ved Hvalpsund rendte jeg ind i et par andre bikere. En af dem var en gut på min egen alder, som kørte på en såkaldt wannabee bike (en bike der er pimpet op til at ligne noget, den ikke er).

Han kommenterede min kværn og prisen på den – den koster 282.000 kr. Og så bøvlede han løs om, at hvis han havde sådan en kværn, skulle den have en anden udstødning, ingen vindskærm etc. Jeg måtte jo bare sige til ham: “Det er muligt, men nu er det jo sådan, at du ikke har den og aldrig får råd til den”. Så holdt han kæft.

Og det er jo nøjagtig det samme med den urinsure spasser på Amino. Han får aldrig mulighed for at tage sin familie til USA et par år – og i stedte for at glædes over, at andre kan, bitcher han løs. Det er han i øvrigt kendt for.

Hold da kæft hvor jeg ikke gider dem! 🙂