Spring til indhold

Første er gratis

første lån gratis

Kan det virkelig være sandt, at man kan få første lån gratis? Ja, det er rigtigt nok, der er nogle finansieringsselskaber, der tilbyder nye kunder, at de kan få et gratis lån. Nu skal du ikke planlægge, at du skal have nye møbler til hele huset eller låne penge til en rejse til syden, for det er ikke de helt store beløb, du kan låne gratis.

De finansieringsselskaber, der tilbyder første lån gratis, er selskaber, der højst yder lån på 20.000 kr., bedre kendt som SMS lån. Disse lån har meget kort løbetid, højst 30 dage. Så når man søger om sit første nye kviklån online, er det vigtigt, at man har styr på sin økonomi og er i stand til at betale lånet tilbage inden fristen udløber, før ellers er det ikke gratis. Betaler man for sent, vil man komme til at betale nogle omkostninger.

3 udbydere der tilbyder første lån gratis

Der findes reelt kun 3 udbydere af gratis lån i Danmark, som du kan se herunder:

  • Ferratum.dk
  • Lendon.dk
  • Simbo.dk

For at få det første lån gratis hos Ferratum, skal man bl.a. opfylde et alderskrav, der er noget anderledes end hvad man normalt ser. Alderskravet er opdelt i to grupper, og det er forskelligt hvor meget disse grupper kan låne. Gruppe 1 er til personer der er 20 – 22 år, gruppe 2 er til personer der er fra 23 år og opefter.

Gruppe 1 kan højst få det første lån gratis på 2.000 kr. Gruppe 2 kan højst få det første lån gratis på 4.000 kr. Ud over din alder skal du også opfylde nogle andre enkle krav. Du skal være dansk statsborger, have dansk bankkonto, dansk telefonnummer, dansk folkeregisteradresse der IKKE må være adressebeskyttet.

Du skal have en aktiv e-mail og NemID. Er du under 22 år, registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret kan du ikke få et lån hos Ferratum.

Lendon.dk

Hos Lendon.dk er også det første lån gratis. Første gang du låner kan du højst låne 3.000 kr. Her er ikke nogen aldersopdeling, kun et krav om at du skal være fyldt 23 år før du kan få et lån. Her er der også krav om at du skal være dansk statsborger, have dansk CPR-nummer, dansk bankkonto, dansk folkeregisteradresse, mobiltelefon i dit eget navn og en aktiv e-mailadresse.

Her kan du heller ikke låne hvis du er under 23 år, registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Både hos Ferratum og Lendon.dk er løbetiden på lånet højst 30 dage. Sidste udbyder af første lån gratis er Trustbuddy. TrustBuddy er dog ikke et finansieringsselskab, men en række privatpersoner der tilbyder lån person til person.

Trustbuddy.dk

For at kunne få et lån hos Trusbuddy, kræver det at man skal tilmelde sig som medlem af Trustbuddy. Her er det første lån gratis en del anderledes end hos de ovennævnte. Uanset om det er første gang du skal låne eller om du er ”gammel” kunde.

Vil alle lån være gratis hvis man betaler lånet tilbage inden der er gået 14 dage, herefter kommer der renter og gebyr på. Her kan du låne maksimumbeløbet på 5.000 kr. For at kunne oprette dig som medlem hos Trustbuddy, skal du være fyldt 20 år, være dansk statsborger, have dansk bankkonto, mobiltelefon der er registreret i eget navn og NemID.

Vivus.dk

Vivus.dk er ikke længere et gratis lån, men du får 50% rabat på renter og gebyrer som ny kunde. Vivus er faktisk en af de selskaber som har fået de bedste anmeldelser på Trustpilot. Se deres anmeldelser her: https://www.trustpilot.dk/review/www.vivus.dk. Du finder de 3 gratis låneudbydere Ferratum.dk, Lendon.dk og Simbo.dk på Forbrugslån-billige.dk.